علیرضا عصار

کنسرت علیرضا عصار

در سال ۸۲، علیرضا عصار، بزرگ‌ترین اتفاق در حوزه کنسرت موسیقی پاپ تاریخ کشور را رقم می‌زند. برگزاری ۲۴ سانس کنسرت طی ۱۲ شب متوالی در برج میلاد. طی این کنسرت، ۱۱۰ نفر در قالب ارکستراسیون به روی صحنه رفتند و توانستند جمعیت قابل‌توجهی از مخاطب را به برج میلاد بکشانند. رکورد خیره‌کننده‌ای که تا امروز، هیچ خواننده‌ای نتوانست به حوالی آن نزدیک شود.

برگزاری کنسرت علیرضا عصار توسط علی جعفری

همانطور که قبلا هم کنسرت های علیرضا عصار توسط شرکت اوای هنر برگزار شده است بازهم به همراه مدیراجرایی علی جعفری اجرا خواهد شد،علیرضا عصار خواننده،موزیسین ترانه سرا تمام عیار، به همراه گروه موسیقی حرفه ای خود اهنگ های دلنشین و زیبا برای طرفداران خود می دهد این شبی که توسط علی جعفری، مدیر اجرایی این کنسرت برگزار می‌شود، اقای علی جعفری، با برنامه‌ ریزی دقیق و هماهنگی بی‌نظیر خود، کنسرتی به یاد ماندنی برای طرفداران داخل سالن کنسرت بر جای می گذارد.

بیوگرافی علیرضا عصار

او متولد ۴ بهمن ۱۳۴۸ در خیابان ری، کوچه آبشار است. وی نواختن پیانو را در ۵ سالگی آغاز کرد و نخستین استاد وی کاووس سمندر بوده است. خواندن را از نوروز سال ۷۷ آغاز کرد و نخستین ترانه وی «عیدانه» با شعری از مولانا و آهنگ سازی فؤاد حجازی بود.

در سن ۱۶ سالگی به عنوان نوازنده پیانو در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی حضور در تئاتر «پیروزی در شیکاگو» به کارگردانی داود رشیدی و حضور مهدی هاشمی و فریماه فرجامی در سال ۷۰ به عنوان نوازنده پیانو.

علیرضا عصار رکورد دار اجرای زنده در سالهای گذشته است.آلبوم “نهان مکن” با همکاری شهرداد روحانی در استودیو اَبی رُد لندن با ارکستر سمفونیک لندن ضبط شده‌است.

ورود به عرصه هنر

اولین تجربهٔ خوانندگی وی به‌طور رسمی، با اجرای قطعهٔ “عیدانه” به سفارش مرکز موسیقی سازمان صدا و سیما در سال ۱۳۷۷ شکل گرفت، پس از آن در فیلم سینمایی مرد عوضی به اجرای قطعه‌ای پرداخت و سپس به همراه محمد اصفهانی، “قدسیان آسمان” را اجرا کرد. مؤثرترین شخصیت در زندگی وی “امیرالمؤمنین علی (ع)” است. وجود اشعار “مولانا” و طرح مسائل اجتماعی از ویژگی‌های موسیقی “علیرضا عصار” است. این خواننده معتقد است ترانه خواندن به برقراری ارتباط عاطفی با مردم منجر می‌شود. “مهران مدیری” و “سیامک انصاری” دوستان نزدیک وی هستند. به طور کلی “علیرضا عصار” برای سلیقه و تفکر مخاطب خود احترام زیادی قائل است.

Similar cases